Επαγγελματική σύσκεψη

Τι μένει ίδιο, όπως πάντα, στην Αccordia

Από την πρώτη ημέρα η Βιοκάλ - Accordia μένει πιστή στις τρεις αρχές λειτουργίας που καθόρισε ο ιδρυτής της, Ιωάννης Δημητριάδης:

  • H αριστεία είναι συνήθεια σε μια βιομηχανική επιχείρηση, δεν προκύπτει απλώς από την προσπάθεια υπακοής στις προδιαγραφές ποιότητας.
  • Η συνεχής έρευνα και η τεχνολογική εξέλιξη θα εξασφαλίζουν πάντοτε περισσότερους και πιο πιστούς πελάτες από μια “έξυπνη” πώληση με θολές υποσχέσεις και “φθηνές” τιμές.
  • Η συνεργασία με κάθε πελάτη για κάθε ξεχωριστή ανάγκη και χρήση είναι μια διαρκής εκπαίδευση που θα μας κάνει πάντα καλύτερους.

Έχουν περάσει δύο γενιές από τότε και οι αρχές αυτές οδηγούν το κάθε μας βήμα ή, μάλλον, το κάθε μέτρο από τα πεντακόσια εκατομμύρια μέτρων καλωδίων που έχουμε παράξει! Γι αυτό είχαμε υιοθετήσει τα πρωτόκολλα ROHS πριν γίνουν υποχρεωτικά ή ήμασταν οι πρώτοι στη χώρα και από τους πρώτους στην Ευρώπη που αναπτύξαμε ομοαξονικά καλώδια στην ανώτερη κλάση θωράκισης Α++ και στην ανώτερη κλάση αντίδρασης στη φωτιά Β2ca/CPR.

Για να διευκολύνουμε τους τεχνικούς-εγκαταστάτες υπήρξαμε οι πρώτοι που εφαρμόσαμε την εκτύπωση μέτρου στα καλώδια, που είναι πλέον δείκτης καλωδίων “εφάμιλλων της Βιοκάλ”. Ή, εγκαταστήσαμε γραμμή παραγωγής ακριβείας για jumpers που ελέγχονται με διανυσματικούς αναλυτές, ώστε να προσφέρουμε ομοαξονικά καλώδια μαζί με τους κατάλληλους συνδέσμους τύπου F, IEC και BNC. Σας ακούμε!

Accordia, κολάζ φωτογραφιών
Accordia, φωτογραφίες

Δείτε επίσης