Εργαζόμενοι της αccordia, εν ώρα εργασίας

Η ποιότητα του σήματος μετράει
(και μετριέται!)

Απώλειες σήματος, επιστροφές και παρεμβολές, μηχανική αντοχή του καλωδίου, αδυναμίες στη θωράκιση.. στην καλωδίωση όλες οι λεπτομέρειες μετράνε! Για να εξασφαλίσετε κορυφαίες μεταδόσεις σήματος, αποφύγετε τους συμβιβασμούς. Αν, για παράδειγμα, χρησιμοποιήσετε συνηθισμένους βιδωτούς συνδετήρες τύπου F αντί για τους δικούς μας FC-5170, θα ρίξετε κατά 5-15 dB την απόδοση του καλωδίου οπουδήποτε ανάμεσα στoυς 30 και στους 3000 Μhz. Eίναι μετρήσιμο και αναντίρρητο γεγονός!

 

Τέτοια γεγονότα μετράνε για μας και έτσι μετράμε την ποιότητα που σας προσφέρουμε!

 

Έτσι συμβαίνει και με το καλώδιο μας Vector DGS 2000 - ενώ έχει την ίδια διάσταση με ένα συνηθισμένο RG 6, οι απώλειες του στους 2150MHz είναι κατά 6 dB/100m χαμηλότερες. Αυτό σημαίνει ότι κερδίζετε διπλάσια ποσότητα σήματος. Αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύουμε και τέτοια καλώδια θα σας συμβουλεύαμε να χρησιμοποιήσετε, κυρίως γιατί το κόστος της καλωδίωσης σε μια οποιαδήποτε εγκατάσταση δεν ξεπερνά ποτέ το 5% του συνόλου και επομένως είναι παράλογο για να «γλιτώσουμε» μερικά ευρώ να βάζουμε σε κίνδυνο υποαπόδοσης εγκαταστάσεις δεκάδων ή εκατοντάδων χιλιάδων!

Ηλεκτρομαγνητική
Θωράκιση

Δώστε προσοχή στην ηλεκτρομαγνητική θωράκιση του καλωδίου. Ειδικά, στα έξυπνα κτίρια!

Στη σύγχρονη καθημερινότητα η ταυτόχρονη χρήση πολλών έξυπνων συσκευών σε ένα χώρο είναι μάλλον ο κανόνας: κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες, φορητοί υπολογιστές, smart TV εκπέμπουν και υποδέχονται σήματα συνεχώς. Προσθέστε τώρα και τα σήματα που χρειάζονται τα έξυπνα συστήματα κλιματισμού και θέρμανσης, φωτισμού, ήχου, οι ρομποτικές σκούπες και τόσα άλλα ...και θα αρχίσετε να υποπτεύεστε πόση σημασία έχει η υψηλή ηλεκτρομαγνητική θωράκιση των καλωδίων σας για να αντιστέκονται στις παρεμβολές!

Προϊόντα-συσκευασίες accordia
Εργαζόμενος της αccordia, μπροστά σε μηχανήματα

Δείτε επίσης