Πολύχρωμα καλώδια

Για ασφάλεια, προστασία Accordia

Όπως αυξάνονται οι ανάγκες για προστασία από το έγκλημα και από τη φωτιά σε κατοικίες, κτίρια γραφείων και παραγωγικές μονάδες, έτσι αυξάνονται και οι εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμού, ελέγχου πρόσβασης και πυρανίχνευσης. Αυτό που θα έπρεπε να μας ανησυχεί περισσότερο είναι ο δραματικά αυξανόμενος ρυθμός των συναγερμών κατά λάθος, γιατί μειώνει την εμπιστοσύνη μας στα συστήματα, σπαταλά τους πόρους έγκαιρης επέμβασης και καταλήγει σε περισσότερες βλάβες και απώλεια περιουσίας. Τί φταίει;

Tουλάχιστον ένας στους τέσσερις λανθασμένους συναγερμούς οφείλεται σε ελαττωματική εγκατάσταση! Σύμφωνα με τις μελέτες, ένας από τους λόγους είναι η χαμηλή ποιότητα καλωδίωσης που αρκετές φορές οφείλεται στη χρήση καλωδίων με φθηνότερα κράματα μετάλλων αντί του χαλκού. Όπως έχουν διαπιστώσει πολλοί ιδιοκτήτες, δυστυχώς με μεγάλο κόστος, ένα και μόνο ακατάλληλο καλώδιο, δηλαδή, το λιγότερο ακριβό μέρος οποιασδήποτε εγκατάστασης, μπορεί να αχρηστεύσει το ακριβότερο, το πιο σύγχρονο σύστημα συναγερμού!

Ποτέ με την Accordia! 

Κουτί ειδοποίησης φωτιάς

Ποιό είναι το νόημα ενός μπουτόν συναγερμού φωτιάς ή εκκένωσης κτιρίου αν τα καλώδια που το συνδέουν καίγονται πρώτα;

Τα δικά μας πυράντοχα καλώδια δοκιμάζονται σε θερμοκρασία 842 βαθμών Κελσίου για 30, 60 και 120 λεπτά. Μπορεί να φαίνονται μικροί χρόνοι αλλά στην πραγματικότητα τέτοιες αντοχές κάνουν τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου ή μεταξύ μια απλής ταλαιπωρίας και της καθολικής καταστροφής μιας ολόκληρης περιουσίας.

Αυτό που εξασφαλίζουμε είναι αυτό που περιμένετε από ένα καλώδιο: να δώσει το σήμα τη μια και μοναδική στιγμή που θα σας χρειαστεί!

Accordia, εγκαταστάσεις

Δείτε επίσης